Testimonial Puan Junaidah

Di sini saya sertakan tiga (3) sijil kehadiran seminar/kursus yang membuktikan bahawa saya telah terlibat dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia mulai tahun 1993 sehingga sekarang. Kiranya dah lebih 15 tahun.

Ini adalah kad nama saya yang terakhir. Sebagai seorang Ketua Jabatan Sumber Manusia, pastinya saya mempunyai pengetahuan yang mendalam dalam hal berkaitan Sistem Jabatan Sumber Manusia Syarikat swasta. Saya kongsikan pengalaman saya dalam www.rahsiahrd.com. Walau bagaimanapun saya berharap dapat meningkatkan kualiti produk dari masa ke semasa.

Sebenarnya saya ada juga mencabar diri dalam bidang yang saya suka nak buat iaitu 'menulis' . Tulisan saya berdasarkan pengalaman ketika membantu keluarga berniaga dan ketika bersosial dengan makcik-makcik yang buat bisnes dari rumah. Ini ada testimonial untuk kerja-kerj yang menjurus kepada hobi saya.

Saya juga merupakan seorang Penulis Bebas. Buku tulisan saya yang telah berada dipasaran.....

Saya juga pernah dijemput sebagai panel undangan dalam rancangan Apa Kata Wanita,  RTM 1. Gambar kat   bawah ni....masa dengan hos Puan Zamzarina (yang baju oren).  Saya yang pakai tudung putih tu....

                

Setakat ini dahulu testimonial dari saya. Semoga testimonial ini memberi keyakinan kepada anda semua untuk memiliki Pakej RahsiaHRD atau Pakej ManualHRD

Terima Kasih